“Bestill en kostnadsfri Powerful YOU! strategisamtale” Les mer

Møt Anne Berit

AB_headshotAnne Berit Olsviks foredragsstil er entusiastisk, og engasjerende. Hun inspirerer deg til å se nye muligheter og få frem din individualitet og unikhet.

Hun driver Total Kommunikasjon, er foredragsholder, business mentor og personlig branding konsulent, og har 30 års erfaring i bransjen. Hun lærer deg hvordan du kan kommunisere mer effektivt, oppnå bedre resultater og større suksess. Anne Berit bevisstgjør deg på å bruke mer av dine ressurser, og få frem ditt indre og ytre potensiale.

Om Anne Berit
Powerful YOU! Coach Anne Berit Olsvik brenner for å hjelpe kvinnelige ledere, næringsdrivende, gründere, foredragsholdere og coacher til å kommunisere mer effektiv og overbevisende. Hun bruker sitt unike system ”Powerful YOU! basert på din individualitet og personlighet til å lære deg å mestre salg, markedsføring og kommunikasjon og øke din troverdighet, antall kunder og resultatene du får.

Jeg har brukt over 600.000 kroner og år etter år med kurs på kurs for å bli ”god nok”, for å ”kunne nok”… Og selv om mye av det jeg lærte i USA var veldig verdifullt, og noe jeg skulle ha lært for 30 år siden, fungerte det ikke maksimalt for meg, fordi det ikke var individuelt tilpasset meg og min personlighet, mine personlige behov ble ikke tatt i betraktning.

Jeg gikk rundt og følte meg mislykket, følte meg som den mest håpløse studenten i programmet.. Det lærte meg at hvis du ikke forstår deg selv basert på hvordan akkurat du kommuniserer, hvilke preferanser du har, hvordan du hva DU må gjøre for å lykkes, men før du vet hva som er dine……. så vil du aldri få den suksessen du ønsker.

Vi prøver å kjøpe andres ’standardprogrammer’, å gjøre ting på deres måte, vi lytter til guruer og hvordan de gjør ting. Du kan ikke skinne ordentlig før du vet hvem du ER!

Jeg har overvunnet dette, og jeg kan hjelpe deg å … slik at du ikke trenger å gjøre de samme feilene som meg.

Noen av mine styrker er at jeg ser hvilke talenter du har, og hjelper deg med å få det frem, og ser mulighetene for hvordan det kan brukes i din markedsføring, og så legger vi strategier for hvordan du kan bruke dette i business eller karrieren din.

Jeg vil vise deg vise deg din verdi, bevisstgjøre deg på ditt potensiale, og hvor dyktig du er basert på DEG og din INDIVIDUALITET.

Jeg er personlig branding konsulent, og opptatt av å hjelpe kvinner å bruke mer av sitt indre og ytre potensiale!

Få kunnskap til å utvikle din egen personlige strategi, slik at når du gjennomfører den, vil det føre til endringer i hvordan mennesker ser deg eller din bedrift.

Jeg hjelper folk å bruke ressursene de har i seg selv og har opparbeidet gjennom årene, ved å kombinere erfaring og kunnskap de har fått gjennom årene, til å skape tilbud og programmer som passer til deres potensielle kunder.

Powerful YOU! Business

Powerful YOU! Personlig Branding

Powerful YOU! Kommunikasjon