Individuelt tilpasset
makeup veiledning

Se freshere ut med riktig makeup og farger!

Her er hva RIKTIG MAKEUP og en ny FRISYRE kan gjøre!

Makeup kan være et viktig verktøy i å fremheve utseendet ditt,
styrke selvtilliten din og uttrykke den du er! Lær å legge en individuell makeup tilpasset din ansiktsform, dine farger, din personlighet og dine trekk, hvor det er harmoni mellom dine naturlige farger og dine makeup farger

Alle kvinner har vakre trekk som er verdt å forsterke. Makeup skal virke forskjønnende og få deg til å se enda freshere ut. Det er enkelt å legge makeup når du vet hvordan du skal gjøre det. Da er det også mer spennende å eksperimentere for å se hvordan små tips kan gi store, positive forandringer.

Har du kjøpt massevis av lebestifter som du ikke er fornøyd med? Eller du er usikker på hvilken foundation som er riktig for deg? Eller kanskje har du kjøpt makeup farger som ikke passer for deg?

Kunsten å legge makeup er å fremheve dine fortrinn og dempe det du ikke er like fornøyd med, bruke riktige farger og produkter som passer til deg og dine behov. Jeg gir deg veiledning og lærer deg å legge en makeup som fremhever trekkene dine. Øvelse gjør mester og alle kan lære å legge makeup som passer deres stil, personlighet og type. Om du trenger en full makeover, en image oppdatering eller bare litt finjustering av utseendet ditt, så kan jeg hjelpe deg.

Fremhever din naturlige skjønnhet
Makeup kan brukes til å fremheve dine naturlige trekk og forsterke din utstråling. 

Makeup kan forsterke din selvtillit
Få jevnere hudfarge 

Du ser velstelt ut
Makeup og kan hjelpe deg å presentere et profesjonelt utseende

Få veiledning av en imagekonsulent med lang kompetanse på dine personlige farger. Oppdag hvilke farger som skaper harmoni mellom dine naturlige farger og resulterer i en naturlig og fremhevende makeup som virkelig får deg til å stråle!

Kostnad: kr 1.500,-

Er du klar til å gå i gang?

KLIKK HER for å bestille en personlig konsultasjon.

JENTEKVELDER! – makeup veiledning for grupper

Ta med deg venninnene dine og ha en jentekveld hvor dere lærer hvordan legge en lekker og fremhevende makeup, basert på den enkeltes individuelle type og sine behov.