Anne Berit Olsvik

Styrk din
innflytelse
og tjen penger
på din
ekspertise

Jeg hjelper karrierekvinner og kvinnelige næringsdrivende å få større selvtillit på å synliggjøre sin ekspertise og tjene penger på den.

Hallo! Jeg er Anne Berit Olsvik –
Din Business Mentor

Jeg driver min egen virksomhet Powerful YOU og er Business Mentor og Personlig Branding konsulent, opplæringsleder og kurs- og foredragsholder. Jeg har over 40 års opparbeidet erfaring og kompetanse  som selvstendig næringsdrivende og kan hjelpe deg å gå til ditt neste kapittel i din business eller karriere.

Jeg er opptatt av psykologien rundt suksess, hvordan din personlighet påvirker resultatene du får og hvordan du kan utnytte ressursene i deg selv for å lykkes i businessen, karrieren og livet ditt. Jeg tror at for å lykkes er det vesentlig med klarhet, bevisst selvledelse og smarte business strategier.

Hva er unikt med meg?

Jeg tror ikke på standardprogrammer eller “one size fits all”. Hver person har unike ferdigheter, ønsker, erfaringer, styrker, egenskaper, verdier og mål som kombineres for å skape en unik virksomhet eller karriere som virkelig passer for deg. Jeg tilpasser derfor mine programmer individuelt til deg basert på din personlighet og dine behov. Det er viktig å lære av andre, men vi er alle forskjellig og har forskjellige behov
og evner og derfor også forskjellige måter å håndtere tingene på som er riktig for oss.

Jeg brenner for å styrke deg som kvinne og å inspirere deg til å utnytte mer av ditt potensiale, din individualitet og bevisstgjøre deg på din unike verdi.

Som arrangør av flere kvinnekonferanser med fokus på personlig utvikling, selvledelse og kommunikasjon og brenner jeg spesielt for å hjelpe ledere, næringsdrivende, gründere, ledere og foredragsholdere å få større fremgang og tjene mer penger på sin kompetanse ved å kommunisere mer effektivt, overbevisende og troverdig!

HVEM OG HVORDAN KAN JEG HJELPE?

Jeg jobber med coacher, konsulenter, healere, foredragsholdere, næringsdrivende og ledere som ønsker å synliggjøre sin kompetanse og
tjene mer penger på sin ekspertise

 • Du føler deg som en “godt bevart hemmelighet” fordi du har utfordringer med å “selge deg selv” og synliggjøre din kompetanse

 • Du er på et platå eller et vendepunkt i livet eller karrieren, men sitter fast og kan ikke se en åpenbar vei

 • Du mangler klarhet over hva du kan tilby

 • Du ønsker å starte en egen virksomhet, men er usikker på om du kan nok eller hvordan gå frem

 • Du leter etter hva som inspirerer deg og skaper en mer meningsfylt hverdag

 • Du er klar for mer vekst med mange gode ideer, men usikker på hvilken du skal prioritere

 • Du ønsker mer innflytelse og vet at du har et ubrukt potensiale i deg

Som din Business Mentor hjelper jeg deg å gå fra usikkerhet til klarhet, å bygge smarte business strategier som tar deg fra frustrasjon til større innflytelse, som gjør at du kan ta deg bedre betalt for tjenestene dine.

Anne Berit har en egen evne til å hjelpe kvinnelige næringsdrivende å endre måten de tenker på og til å se nye muligheter. Hun har våget å følge sin egen vei og hjelper andre kvinner å gjøre det samme. Hun inspirerer til ny vekst, til å se sin egenverdi og å utnytte ressursene du har i deg selv!

LITT MER OM MIN BAKGRUNN..

 • Jeg er resultatorientert, leverer kvalitet, bidrar til å skape endring og ser din individualitet & potensiale

 • Jeg har flere års videreutvikling og kompetanseheving fra USA med anerkjente og prisbelønte mentorer innen business og markedsføringsstrategier og trives med å motivere mennesker til å verdsette sin individualitet og bruke mer av sitt indre og ytre potensiale

 • Som selvstendig næringsdrivende gjennom over 40 år har jeg har brukt mesteparten av min karriere til å styrke kvinner til å se sin verdi og verdsette sin individualitet

 • Som sertifisert Insights Discovery Practitioner og har jeg etter hvert opparbeidet meg stor ekspertise innen personprofilering, personlighetstyper, salg, markedsføring og kommunikasjon

 • Jeg er spesielt opptatt av å løfte frem kvinner og er dyktig på å inspirere og veilede kvinner til å ta ledelsen i eget liv, få større selvtillit, bli mer synlige og tjene mer penger på sin ekspertise

 • Foruten utdannelse fra London Image Institute i USA, et selskap som spesialiserer seg på kommunikasjon og profesjonell image og kursinstruktør for Beauty For All Seasons i over 20 år, har jeg omfattende internasjonal opplæring og erfaring i personlig branding og imagebygging og har jobbet med internasjonale kunder både i Europa og USA