Jeg HJELPER deg Å
OPPDAGE dIN UNIKE VERDI, BYGGE dITT
PERSONLIGE BRAND, SYNLIGGJØRE DIN KOMPETANSE 
og lykkes i din business og karriere.

Anne Berit Olsvik – Din Business Stylist

Anne Berit driver Powerful YOU og er en inspirerende og resultatorientert kurs- og foredragsholder. Hun har flere års videreutvikling i USA med anerkjente mentorer innen kommunikasjon og selvutvikling og trives med å motivere mennesker til å verdsette sin individualitet og bruke mer av sitt indre og ytre potensiale.

Hun er spesielt opptatt av å løfte kvinner frem og er dyktig på å inspirere og veilede kvinner til å ta ledelsen i eget liv, få større selvtillit, bli mer synlige og tjene penger på sin ekspertise.

Foruten utdannelse fra London Image Institute i USA, et selskap som spesialiserer seg på kommunikasjon og profesjonell image og kursinstruktør for Beauty For All Seasons i over 20 år, har hun omfattende internasjonal opplæring og erfaring i personlig branding og imagebygging.

Som selvstendig næringsdrivende gjennom over 40 år har hun har brukt mesteparten av sin karriere til å styrke kvinner til å verdsette sin individualitet og har etter hvert opparbeidet seg stor ekspertise innen personprofilering, salg, markedsføring og kommunikasjon.

Anne Berit har en egen evne til å hjelpe kvinnelige næringsdrivende å endre måten de tenker på og se nye muligheter. Hun har våget å følge sin egen vei og hjelper andre kvinner å gjøre det samme. Hun inspirerer kvinner til ny vekst, til å se sin egenverdi og å utnytte ressursene de har i seg selv.

Hun har videreutdannelse og kompetanseheving fra USA i business og markedsføringsstrategier med Business Coach Ali Brown, en kjent entreprenør som har vunnet flere priser for sitt arbeid med gründere, bl.a. Ernest & Youngs’ ”Winning Woman Entreprenør” og ”The Entrepreneurial Guru for Women” av Business News Daily)

Anne Berit hjelper kundene sine med å:

  • Bli bevisst sin personlige preferanser innen salg og markedsføring
  • Få større selvtillit innen salg og markedsføring
  • Oppdage hva som gjør dem unik
  • Bli mer synlige i markedet
  • Tjene penger på sin ekspertise
  • Ta seg bedre betalt for jobben de gjør
  • Bygge selvtillit og få klarhet for veien videre

Du kan sende en e-post til Anne Berit på: hallo@powerfulyou.no eller i en direkte melding på www.facebook.com/powerfulyoubusiness

Individuelt tilpasset din personlighet

Jeg hjelper kvinnelige næringsdrivende å bygge en virksomhet, markedsføringsstrategi og et personlig brand basert på den enkeltes personlighet og individualitet. Jeg har jobbet med tusenvis av kvinner rundt i verden. Alle leter etter seg selv og det å bli sin beste utgave. Jeg tror at det å bygge en business basert på din personlighet, preferanser, styrker og talenter, er noe av det beste du kan gjøre for å utnytte ressursene du har i deg selv!

Hvorfor velge Powerful YOU

20 Years of Experience

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Custom Everything

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

We Deliver

Cras id velit metus. Pellentesque malesuada maximus ligula. Aenean quis ipsum sed neque dapibus posuere.

Our Home Garden

Our Florists

Nulla tempus sollicitudin dui, ut vehicula lacus porta vel. Duis urna ligula, luctus at feugiat a lacinia ut sem. Quisque sit amet ipsum ac odio malesuada convallis.
Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

Naimul Ahsan

Naimul Ahsan

Managing Director

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Mamun Shikdar

Reach Us

Address

404A, Flower Street
San Fransisco, CA

Phone

+00 125 456 8754

Email

diviflowers@gmail.com

Get In Touch