Personlig branding

 

Synliggjør din

kompetanse og

styrk din

innflytelse

 

 

 

Klar for å ta businessen og karrieren din til neste nivå?

Er du en godt bevart hemmelighet? Har du masse kompetanse, men utfordringer med å synliggjøre den?

For deg som er klar til å være mer synlig, skille deg ut i mengden, fremstå som eksperten og markedsføre din kompetanse og erfaring med selvtillit!

Er du gründer, coach, foredragsholder, konsulent eller annen servicetilbyder som lever av å selge ekspertisen din? Eller kanskje du er en ambisiøs coach eller konsulent som er klar til å starte din egen business?

Personlig branding handler om inntrykket andre har av deg, din personlighet, din kompetanse og din troverdighet. Din personlige merkevare er unik for deg og er en kombinasjon av dine ferdigheter og erfaring og hvordan du presenterer deg selv for verden.

Å bygge ditt personlige brand vil gjøre at du kan være ditt beste DEG
i alle aspekter av livet og karrieren din.

Hvis du ikke har den suksessen du ønsker, kan det være fordi du ikke representerer deg selv med den autoriteten som får deg til å bli lagt merke til.

En av de beste måtene å sikre at du lykkes i din coaching- eller konsulentvirksomhet er å skille deg ut med et unikt, overbevisende
og minneverdig personlig brand.

Personlig branding bidrar til å synliggjøre dine styrker og ferdigheter, bevisstgjør deg på hvordan du kan synliggjøre erfaringene dine og kompetansen du har opparbeidet deg for å oppnå målene dine, få anerkjennelse og skille seg ut i mengden. Ditt personlige brand (også kalt personlig merkevare) handler om å synliggjøre dine fortrinn og egenskaper og hjelpe dine potensielle kunder å forstå hvilke resultater de kan oppnå med å jobbe med deg.

Når du skal bygge ditt personlige brand, er det vesentlig å fokusere på hva som gjør deg unik; hva du står for, hva du ønsker å være kjent som og hva som driver deg og hvorfor det er verdt å velge deg over dine konkurrenter.

Et personlig brand kan innebære alt fra ekspertisen din innen et spesifikt felt eller bransje. og handler bl.a. om hvordan du fremstår og presenterer deg selv for verden gjennom sosiale medier, podcast, foredrag, CV-en din eller din profesjonelle image.

Det synliggjør dine ferdigheter, kvaliteter og personlighet og gjenspeiler hvem du er. Hjelper deg å styrke din troverdighet og synlighet!

Det er oppfatningen du skaper i andres øyne og kan hjelpe deg å bygge en sterk personlig tilstedeværelse og effektivt kommunisere verdien du leverer til omgivelsene dine.

Anne Berit hjelper deg å vise omverden hvem du virkelig er
og skape ny vekst i karrieren eller  virksomheten din.

 

Oppdag din unike verdi og skap nye resultater

Med stor konkurranse i jobbmarkedet i dag, er det viktig å skille seg ut, oppnå tillit og fremstå troverdig. Når du er ansiktet utad in din business, så trenger du å markedsføre tjenestene dine på en slik måte at de synliggjør hva du leverer, slik at du tiltrekker deg de kundene du ønsker å jobbe med. Måten du fremstår på og hva du formidler om deg selv og din kompetanse er avgjørende for hvilke resultater du oppnår.

Måten du kan skille deg ut fra andre på, er å bygge ditt personlige brand. Ditt personlige brand er hva som skille deg ut fra andre konkurrenter og hjelper deg å skape et varig inntrykk på ditt publikum og din målgruppe.

Anne Berit hjelper deg å skille deg ut i mengden og synliggjøre din kompetanse på en tydelig måte, slik at du er den dine kunder velger når de søker tjenestene du tilbyr.

Personlig branding handler om å tydelig kommunisere og synliggjøre din ekspertise, dine verdier og hva som gjør DEG unik. Det er ikke nok å bare ha et godt produkt eller tjeneste du tilbyr, du trenger å skille deg ut fra konkurrentene og etablere deg som troverdig i din bransje.

Styrk ditt brand og skill deg ut. Strategier for å skape et kraftfullt brand.

Ditt brand trenger å kommunisere ditt unike verdiperspektiv. Få større vekst, det er din unike omdømme og image. Hvordan ditt publikum blir kjent med deg, hva de oppfatter du står for og hvorfor en kunde skal velge deg fremfor en annen.

Det er avgjørende å kunne presentere deg selv og skille seg ut og markedsføre tjenestene dine på en slik at de forstår hva du leverer og du tiltrekker deg kundene du ønsker å jobbe med. 

Med stor konkurranse i jobbmarkedet i dag, er det viktig å skille seg ut, oppnå tillit og fremstå troverdig. Måten du fremstår på og hva du formidler om deg selv og din kompetanse, blir mer og mer viktig.

Personlig branding innebærer å tydelig kommunisere din som gjenspeiler ekspertise, verdier og hva som gjør DEG unik. Oppdag ditt personlige brand og skap din unike suksess.

Bygg din troverdighet, synlighet og lønnsomhet med personlig branding.

 

Personlig branding hjelper deg å:

  • Få større selvtillit, anerkjennelse og større suksess
  • Oppdage hva som gjør deg unik
  • Skille deg ut og styrke din synlighet i markedet
  • Tjene penger på din ekspertise
  • Ta deg bedre betalt for jobben du gjør
  • Få mer klarhet for veien videre
  • Bygge ditt omdømme og innflytelse
  • Oppnå større innflytelse og evne til å påvirke
  • Fremstå mer tillitsvekkende og troverdig
  • Bygge større nettverk og skape flere muligheter

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon ved å sende en e-post til: hallo@powerfulyou.no eller i en direkte melding på www.facebook.com/powerfulyoubusiness

DIN PROFESJONELLE IMAGE ER EN DEL AV DITT
PERSONLIGE BRAND

Definer din personlige stil, styrk din selvtillit og fremstå mer tillitsvekkende og troverdig

Utseendet ditt og hvordan du fremstår, er det første folk legger merke til ved deg, og det kan påvirke deres oppfatning av din troverdighet, kompetanse og profesjonalitet. Hvordan du kler deg har en innvirkning på hvordan du oppfattes.

Bygg et personlig brand som gjenspeiler hvem du er i din business, som hjelper deg å nå dine mål og gir deg mulighet til å nå drømmene dine. La utsiden gjenspeile innsiden – Få overensstemmelse mellom den du er på innsiden med hvordan du fremstår og presenterer deg.

Innpakningen din skal formidle noe ekte om dine unike kvaliteter og fortrinn. Det ytre og hvordan du fremstår, skal uttrykke din personlighet, dine talenter, måten du tenker på, din ekspertise – alle disse ikke-fysiske, indre egenskapene ogg kvalitetene som i kombinasjon gjør deg til den unike personen du er.

Det handler om å finne deg selv, ditt brand og ditt publikum.

Bli bevisst på hva som får fram det beste ved deg selv. Oppdag hva dine beste farger og fasonger kan gjøre for deg! Finn ut hva du bør legge vekt på for å finne din profesjonelle stil og få fram din individualitet!

Anne berit hjelper deg å kle deg med stil og selvtillit

BRAND IMAGE STYLING

Kle deg med selvtillit – og for deg selv

Jeg kjenner ikke hvilken stil som passer meg. Jeg trenger å litt mer profesjonell ut og ønsker å tilpasse det ytre utseendet mitt til å matche suksessen til virksomheten min har!

personlig fargepalett

Din fargepalett er unik for deg. Den baserer seg på dine personlige farger, håndplukkes og settes sammen basert på det.

Det er din personlige handleguide for klestilbehør og sminke og hjelper deg å gjøre gode valg og spare både tid og penger.

Bygg din personlige stil på din individualitet

Jeg føler meg ikke vel med stilen min. Jeg har mye oppmerksomhet på meg og jeg ønsker å ha ferdigheter i å kle meg slik at jeg føler meg komfortabel og stolt!