personlig fargeveiledning

Finn fargene som får deg til å stråle!

identifiser fargene som virkelig får deg til å stråle

Personlig veiledning for å identifisere hvilke farger som virkelig får deg til å se fantastisk ut (inkludert mer ungdommelig, strålende og attraktiv!) og som er nøkkelen til å bygge en sammenhengende personlig og profesjonell garderobe.

Synes du det kan være utfordrende å vite hvilke farger som får frem det beste ved deg? Har du noen gang kjøpt antrekk du kun har brukt en gang eller to? Eller kanskje ikke i det hele tatt… fordi det bare føltes feil eller ukomfortabelt, men du kan ikke forklare hvorfor? Det kan være at fargen ikke er i harmoni med dine egne, personlige farger.

Det første steget mot å finne din personlige signaturstil og få en sammenhengende garderobe, er å vite hvilke farger som virkelig fremhever deg positivt, hvilke basisfarger du kan bygge garderoben din på og hvilke farger som komplimenterer disse fargene.

En personlig fargeanalyse handler om å finne ut hvilke farger som harmonerer med din hud, hår og øyefarge og som får deg til å fremstå på ditt aller beste. Tenk på at det å bruke fargene dine kan virke som en gratis ansiktsløftning!

  se for DEG hvordan det ville føles å…

  • Føle deg trygg og stilig når du vet at du har på deg farger som virkelig får deg til å se flott ut

  • Spare tid på shopping ved å kunne plukke ut klær raskt og enkelt

  • Få komplimenter fra andre når du bruker fargene dine

  • Kle deg raskere og enklere med flatterende fargekombinasjoner basert på din personlige fargeskala

  • Se ut og føle deg strålende og selvsikker uansett anledning

  • Føle deg stolt og trygg på din personlige stil, fordi du vet du presenterer deg på best mulig måte

  • Gjøre et minneverdig og varig førsteinntrykk uansett hvor du går

  • Føle deg trygg på å utvide fargeskalaen din og ha et bredt spekter av farger som virkelig får deg til å skinne

  Denne konsultasjonen er for deg som vil ha mer klarhet og selvtillit rundt hvilke farger som er mest flatterende for deg. Oppdag hvordan du effektiv kan innkludere disse fargene i garderoben din og enkelt skape et stilig og godt koordinert utseende som skaper et varig og positivt inntrykk.

  Se flott ut – uansett alder!

  Det er stor variasjon i de menneskelige fargene. I vårt system tar vi for oss hud, hår og øyefargen til den enkelte og tilpasser fargene deretter. Vi har mange undergrupper innen hver årstid og alle får tilpasset sin individuelle fargeskala basert på sine naturlige farger.

  Kalde farger/varme farger

  Hvorfor investere i en fargeanalyse?

  Hva kan det gjøre for deg å kjenne til og bruke de beste fargene dine?
  Her er noen forslag:

  • Du handler mer bevisst og det blir enklere og raskere å shoppe

  • Du får mer orden i garderoben og det blir morsommere å kle seg

  • Du slipper å lure på hvilke farger du skal satse på

  • Du får frem din individualitet

  • Dine riktige farger får frem gløden i din naturlige fargeskala og du ser freshere ut

  • Du føler deg tryggere på å bruke farger, du utvider fargeskalaen din og får mange flere valg

  • Du sparer både tid og penger ved å unngå feilkjøp

  • Du styrker din personlige utstråling og karisma!

   En fargeanalyse er en investering du gjør én gang, og noe du fort tjener inn igjen fordi du handler mer bevisst og med mer trygghet. Denne kunnskapen hjelper deg å ta bedre valg når du handler, det styrker selvfølelsen din, du blir mye mer fornøyd med det du kjøper og gjør deg bevisst på å bygge en garderobe som passer spesielt til deg.

   Å investere i en fargeanalyse vil spare deg for år med prøving og feiling. Du sparer tid, energi og penger på å vite hva du skal se etter og bidrar til å skape en helhetlig stil som gjenspeiler den DU er!

   HVA ER INKLUDERT I EN KONSULTASJON?

   Etter en grundig fargeanalyse, hvor vi tar utgangspunkt i din hud, hår og øyefarge, vil du få se, lære og få forståelse av hvilke farger som gjør at du viser deg fra din beste side. Du kan bestille en personlig tilpasset fargepalett som viser hvilke farger som er aller mest flatterende for deg – inkludert dine beste nøytralfarger og dine tre beste signaturfarger.

   Du får lære hvordan du kan bruke fargepaletten din til å sette sammen en fargegarderobe og hvordan tenke farger når du skal på shopping.

   Butikkene er fulle av farger å velge i og det kan ofte føles overveldende hva du skal satse på. Denne kunnskapen gjør handlingen mye lettere og morsommere når du vet hvilke farger du skal se etter (og enda viktigere – hvilke farger du bør unngå!) Du vil oppdage hvordan du kan kombinere fargene dine til mange forskjellige antrekk og du bli mer fornøyd med det du kjøper!

    Våg å skinne mer med dine personlige farger!

    Lær hvilke farger som er flatterende og passer individuelt til deg basert på dine personlige hud, hår og øyefarger. Få tips om hvordan du kan sette sammen fargene for å skape en helhetlig fargegarderobe med mange, nye muligheter. 

    Å SE fantastisk ut er å FØLE seg fantastisk!

    Er du klar til å gå i gang?

    Klikk her for å bestille en personlig konsultasjon.

    Klikk her for å bestille en virtuell konsultasjon.

    Fortsatt usikker? Bestill en 15 min. samtale med meg: hallo@powerfulyou.no eller tlf. 915 74164.