POWERFUL YOU
COACHING & MENTORING

Oppnå selvtilliten og styrken du trenger for å skape det livet du ønsker… i din karriere, din business, ditt lederskap og i livet.

Bli den vellykkede, sterke og tydelige gründeren
og lederen du ønsker å være!

Styrk din selvtillit som leder og bedriftseier!

SIDEN ER UNDER UTVIKLING!

Tjen penger på det du brenner for og det du gjør best!

Indre selvtillit leder til ytre resultater

Verdsett deg selv og din ekspertise.

MER INFORMASJON KOMMER

  • En coach eller mentor hjelper deg å få raskere resultater

Jeg er din personlige Business Mentor

LITT OM MEG:

Mitt navn er Anne Berit og jeg brenner for å hjelpe kvinner som deg med å finne sin unike, tidløse stil – uansett alder, form eller størrelse. Og å oppdage det som får deg til å føle deg selvsikker og flott hver dag!

Jeg er Personlig Branding & Business Mentor. Foruten å være instruktør og opplæringsleder for konsulenter i Beauty For All Seasons gjennom 25 år, Executive Director, makeup artist, sertifisert i Insights Discovery’s profilprogrammer og gründer av kvinnekonferansen “Kvinner som Vinner”, har jeg omfattende internasjonal opplæring og erfaring i personlig branding og imagebygging.

💜 Jeg tror at måten du ser ut på utsiden påvirker hvordan du føler deg på innsiden 💜

Jeg har selv lært hvordan fremheve mine fortrinn ved å velge klær som passer mine farger, figur og personlighet og ikke nødvendigvis følge moten, noe som har gjort at jeg har mer selvtillit og trygghet på å kle meg i det som passer meg best.

Jeg har jobbet med tusenvis av kvinner i min karriere og har erfart at de fleste har utfordringer med å finne ut av stilen sin og ikke utnytte mulighetene de har. Vi ønsker jo alle å føle oss på vårt beste og det kan du også lære.

Jeg har 40+ års erfaring innen farger, stil og makeup og lang erfaring i personlig branding og imagebygging. Jeg er opptatt av å hjelpe deg å utnytte potensialet ditt og få frem din individualitet.

Mitt ønske for deg er å inspirere deg til å utnytte mer av potensialet ditt både på det indre og ytre plan –
å føle deg “Fabulous YOU” uansett alder, størrelse og type!

Det handler om å verdsette deg selv og din individualitet, få større tro på deg selv og lære hvordan fremheve det beste ved DEG. Det er noe du kan ta med deg gjennom flere livsfaser og til alle anledninger!